Hoe kunt u helpen?

 

U kunt onze onderzoeksactiviteiten steunen door de Stichting Afweer tegen Kanker een bedrag te schenken. Uw bijdrage is zeer welkom in de strijd tegen kanker. Wanneer u het wetenschappelijk onderzoek steunt levert u een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling van betere onderzoek- en behandelmethodes.

Indien u het op prijs stelt ontvangt u als donateur eenmaal per jaar een nieuwsbrief. Door middel van deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de wetenschappelijke onderzoeken die door de stichting Afweer Tegen Kanker worden gefinancierd.

 

Hoe kunt u ons steunen:

 

- Eenmalige donatie (naar iDEAL)

- Automatische machtiging (naar formulier)

- Nalaten (ANBI status)

 

 

Natuurlijk kunt u ook een eenmalige bijdrage storten op bankrekeningnummer 13.78.33.806 of IBAN nummer NL35RABO0137833806 t.n.v. Stichting Afweer tegen Kanker te Nijmegen. BIC: RABONL2U

 

 

Fiscaal vriendelijk geven

Giften zijn aftrekbaar, mits de som van alle donaties aan ANBI instellingen tussen de 1 en 10% van uw bruto inkomen ligt. Mocht u niet aan dit minimum van 1% voldoen, dan kunt u overwegen een periodieke schenking te doen. Dit houdt in dat uw donatie over minimaal vijf jaren wordt verspreid. De schenkingsacte kunt u downloaden bij de belastingdienst. De acte wordt vastgelegd en is daarmee volledig fiscaal aftrekbaar. Per 1-1-2014 hoeft de schenkingsacte niet meer notarieel vastgelegd te worden.

 

Of zet een sponsor activiteit op!

 

Wellicht heeft u een idee om geld in te zamelen. Bijvoorbeeld een sponsorloop, het inzamelen van lege flessen of een andere ludieke actie. Als u vooraf contact met ons opneemt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) kunnen we u wellicht ondersteunen in de uitvoering en eventuele publiciteit.

Zie het menu links voor enkele fantastische initiatieven die u al voorgingen.

 

Contact

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier (zie bestuur en contact) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor vragen en verdere informatie kunt u ook terecht bij Stichting Afweer tegen Kanker, Postbus 1491, 6501 BL Nijmegen